Możesz być zalogowany(-a) na swoje konto Saxo tylko na jednym urządzeniu w danym momencie.
Jeśli zalogujesz się na nowym urządzeniu, będąc już zalogowany(-a) na innym, zostaniesz automatycznie wylogowany(-a) z poprzedniej sesji.
Na platformie internetowej zobaczysz powiadomienie, że zostałeś(-aś) wylogowany(-a), ponieważ odnotowano logowanie do Twojego konta z innej lokalizacji.